Ref. W114

2 OCUPANTS    |  1 DORMITORI

HUTG-007350

LLOGUER  |  ESTUDI EN PALAMOS

Si estas buscant un estudi econòmic en lloguer per a passar les teves vacances, aquest apartament situat a peu de platja de la Fosca y Cala S`alguer es una bona opció. Allotjament en lloguer vacacional, caps de setmana, festius, pons, etc..


Ref. ESP.32

2 OCUPANTS   

HUTG-020502

LLOGUER  |  ESTUDI EN PALAMOS

Estudi situat a l'edifici Esperança en lloguer de vacances amb vistes a la mar a platja de La Fosca. Disposa d'ascensor i plaça d'aparcament i es troba a 50 metres de platja de la Fosca. Completament equipat per venir a passar les vacances a Palamós, Costa Brava. Reserva ja aquest allotjament de vacances a La Fosca, Palamós, Costa Brava. A pocs minuts de platja de Castell i Cala s'Alguer, Cala Foradada, Cala Estreta i Palamós centre.

DES 70

Ref. W312

2 OCUPANTS   

HUTG-010378

LLOGUER  |  ESTUDI EN PALAMOS

Estudi en lloguer amb vistes a platja de la Fosca, situat a pocs metres de platja de Sant Esteve de la Fosca, pròxim a Cala S`alguer, Platja de Castell i Cala Foradada. Una bona elecció per passar les teves vacances a la Costa Brava !!! La Fosca - Palamós - Costa Brava - Girona.

DES 75

Ref. W 104

2 OCUPANTS   

HUTG-001013

LLOGUER  |  ESTUDI EN PALAMOS

Lloguer d'estudi a la Fosca amb vistes a la mar. Disposa d'aire condicionat, cuina equipada amb cafetera, microones, etc. Llit de matrimoni i sofà llit .. Àmplia terrassa amb vistes a la platja de la Fosca.Situado a pocs metres de platja de Sant Esteve de la Fosca i molt a prop de Cala S`alguer, platja de Castell i Cala Foradada. Una bona elecció per passar les vacances a Costa Brava. La Fosca - Palamós - Costa Brava - Girona.

DES 70

Ref. W 310

2 OCUPANTS   

HUTG-048584

LLOGUER  |  ESTUDI EN PALAMOS

Estudi de lloguer vacacional a l'edifici Wasela a pocs metres de platja de La Fosca, Palamós. Completament reformat, disposa d´aire condicionat, conexion wifi i plaça d´aparcament i unes magnifiques vistes al mar. A pocs metres de Cala s'Alguer i Platja de Castell. Palamós centre a 1 km. Vine a descobrir Costa Brava i reserva ja aquest allotjament a La Fosca, Palamós.

DES 65

Ref. MIK I 402

2 OCUPANTS    |  1 DORMITORI

HUTG-038957

LLOGUER  |  ESTUDI EN PALAMOS

Apartament de lloguer de vacances amb magnífiques vistes a la platja de la Fosca, Palamós, Costa Brava. Lloguer turístic d'apartament amb ascensor i plaça de pàrquing a escassos metres de la platja de Sant Esteve de La Fosca, Palamós. Si està pensant en reservar les seves vacances a Palamós, aquest allotjament s'ajustarà a les seves necessitats.

DES 70